Aire fresc

La Lliga d'Afectats Reumatològics també participa i fa activitats a través del programa AIRE FRESC que ofereix la Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona. El programa consta d’una sèrie d’excursions arreu de la demarcació de cada entitat durant tot l’any. Amb l’objectiu de crear uns espais i uns temps de trobada entre persones amb discapacitat i els seus familiars cuidadors.

El programa té l’origen en l’antic projecte ‘Un estiu sense barreres’ que la Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona va començar a oferir gràcies  a l’acord de col·laboració entre Cocemfe i l’Obra Social La Caixa l’any 2008. Els anys que es va realitzar el programa, els resultats foren del tot positius.

Aquest programa té la finalitat de fer possible que persones que, normalment no poden realitzar activitats d’aquesta mena per no disposar o dels recursos o del transport necessari, hagin pogut realitzar-les tot aportant-los satisfacció personal de poder realitzar alguna activitat que no fos, merament, sanitària o domèstica, de poder relacionar-se amb altres persones externes al seu entorn més directe (afavorint la seva socialització) i la conscienciació de no gastar recursos familiars (humans o econòmics) per a realitzar les activitats d’oci a les que han tingut accés gràcies al programa que, no cal dir, els aporta una descàrrega emocional que els resulta positiva.

Per a més informació sobre aquest programa podeu consultar el següent enllaç